Το 80% των ζευγαριών που επιλέγουν την τεχνική της εξωσωματικής γονιμοποίησης, όπως αναφέρουν πρόσφατες έρευνες, κατορθώνουν τελικά να γίνουν γονείς.

Το 80% των ζευγαριών που επιλέγουν την τεχνική της εξωσωματικής γονιμοποίησης,κατορθώνουν να γίνουν γονείς

 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι κάθε φορά που έχουμε επιτυχίες. Και οι νέοι γονείς είναι ακόμη περισσότερο… Πιο κάτω μπορείτε να διαβάστε μερικά από ευχαριστήρια μηνύματα που δεχόμαστε…

Πέρασε ήδη ένας χρόνος και σαν ψέματα μου φαίνεται. Η Ιατρική κάνει θαύματα όταν υπάρχουν άξιοι και ικανότατοι γιατροί!!! Να σας έχει ο Θεός καλά!!! Φιλιά από την μπέμπα μου και χαιρετίσματα από τους δικούς μου!!!!

Με πολλή εκτίμηση
Ε


Ευχαριστούμε θερμά τον Ιατρό μας και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΠΑΓΙΩΚΟ καθώς επίσης και την υπέροχη μαία μας Έφη Ρουσακάκη και όλη την επιστημονική ομάδα τους που δεν έλειψαν στιγμή από το πλευρό μας όσο αφορά το ευτυχισμένο γεγονός του ερχομού του μωρού μας. Τέτοιοι Επιστήμονες αποτελούν μοναδικά στολίδια της Ιατρικής και επιβάλλεται να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση. Γιατρέ μας σε Ευχαριστούμε για το Μονάκριβο δώρο που μας χάρισες και για την υποστήριξη που μας πρόσφερες και μας προσφέρεις καθημερινά… Ο θεός να είναι πάντα μαζί σου!!!

R….a D…….u


Βασίλειος Μπαγιώκος τα λόγια μου δεν είναι τίποτα μπροστά στο έργο σου την καλοσύνη σου στην ανθρωπιά σου πρώτα φίλος και μετά ΓΙΑΤΡΟΣ τα κεφαλαία σε όλα είναι το λιγότερο ο ΘΕΟΣ σε ευλογεί για το έργο που κάνεις και σου δίνει όλα την ευλογία πάνω σου όπως σου είχα πει και θα το λέω πάντα δεν είναι μόνο ότι αγαπάς την δουλειά σου είσαι συλλεκτικός σε όλα σου θα έπρεπε να παίρνουν πολλοί γιατροί παραδείγματα από σένα γιατί είσαι για πολλά βραβεία συγκίνησης πέρα από εμάς τους γονείς γιατί είναι πραγματικά μαγεία συναισθημάτων που σε ξέρουμε αλλά και περισσότερο για πολλά που κάνεις όπως την δουλειά σου δεν την κάνεις για τα λεφτά είναι το λιγότερο που σε ενδιαφέρει αυτό ας το δουν κι άλλοι που δεν σε φτάνει κανένας για μένα είναι το λιγότερο που μπορώ να γράψω για σένα εδώ μέσα το περισσότερο να σου το προσφέρει ο ΘΕΟΣ σε σένα και την οικογένεια σου!!!!!

Δ……ς Λ…..υ


Γιατρούλι μου πραγματικά αν και ο κόσμος που είναι δίπλα σου σαν φίλοι σαν συνεργάτες σαν πελάτες είναι μεγάλη ευχαρίστηση η λέξη δίπλα σου εμένα προσωπικά μου έδειξες μια μεγάλη ζεστή καρδιά πάνω από όλα άνθρωπος καθόλου φίλοχρήματος είσαι παράδειγμα για πολλούς γιατρούς και μεγάλη εικόνα ένιωθα μεγάλη υπερηφάνεια που μίλαγα για σένα στους υπόλοιπους μέσα στο θάλαμο που πραγματικά με έκανε και ένιωσα πως είμαστε οικογένεια όπως μας έκανες και νιώσαμε εδώ και 9 μήνες πραγματικά είσαι άξιος σε ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που μου έφερες το βλαστάρι μου στον κόσμο και την γυναίκα μου στην αγκαλιά μου τις ζωούλες μου!!!

Δ……ς Λ……υ


ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ ξέρουμε ότι είσαι ο καλύτερος γιατρός του κόσμου και πάνω από όλα άνθρωπος :* :* :* :* :*

Κ….ω Δ…..α


Όλα τα καλά του κόσμου σου αξίζουν πόσο μάλλον η αγάπη να είσαι πάντα άξιος!!!!!!

M………a Μ..a


Αφού το κάνεις με αγάπη είναι δυνατόν να μην πάρεις αγάπη εξάλλου φαίνεται στο πρόσωπο σου, λάμπεις ολόκληρος φαίνεται ότι έχεις αδυναμία στα κορίτσια γιατρέ. Κοριτσάρα μου να είσαι γερή !

S…a Α….a


Από τους λίγους που αγαπάτε τόσο πολύ αυτό που κάνετε.. ο Θεός να σας ευλογεί!

E…a Ζ……..u Κ…a


Δεν θέλω να πω πολλά απλά θέλω μόνο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ κ ένα τεράστιο σας αγαπώ…. έζησα μοναδικές στιγμές μαζί σας που δεν πρόκειται να τις ξεχάσω ποτέ…..

Α…i Ζ…y


Σήμερα η ευτυχία μας μεγάλωσε κατά ένα άτομο. Καλώς ήρθες αντράκι μας. Γυναικάρα μου σε ευχαριστώ για όλα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον φίλο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ που σε πείσμα των καιρών η πρώτη και μοναδική του σκέψη είναι ο φυσιολογικός τοκετός. Έφη Ρουσακάκη οι γνώσεις και η πραότητα σου σε όλες τις καταστάσεις με ξεπερνούν και η βοήθεια σου ήταν είναι και θα είναι καταλυτική.

Τ…s A……….s


Είπαμε να σε προλάβουμε και να σου πούμε εμείς ένα μεγάλο ευχαριστώ! 2 χρόνια ευτυχίας! Μια κύηση ιδιαίτερα υψηλού κινδύνου ένας διεισδυτικός επιπωματικός πλακούντας και όμως εσύ ένας εξαιρετικός επιστήμονας ένας υπέροχος άνθρωπος κατάφερες αυτό που κάποιος συνάδελφος σου δεν θα αναλάμβανε. Δεν άφησες τίποτα στη τύχη του εργάστηκες μεθοδικά για να έχεις το αίσιο αποτέλεσμα και το πέτυχες! 2 χρόνια μετά βλέπουμε το αγόρι μας και ευχαριστούμε το Θεό που σε είχαμε κοντά μας πριν κατά την διάρκεια και μετά ακόμα κ τώρα. Κος ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ έχουμε γενέθλια έχουμε χαρά σε ευχαριστούμε για όλα είσαι ένας εξαιρετικός θαυμάσιος Άνθρωπος κ Επιστήμονας.

Λ..α Κ….ς Π……ς


Ότι είσαι ο καλύτερος το ξέρουμε όλοι, σου ευχόμαστε να σε έχει ο θεός πάντα καλά για να κάνεις τον κόσμο ευτυχισμένο!!!

P……s P……s


Γιατρέ μου, ξεκινήσαμε σαν κύηση μεγάλου κινδύνου και μέρα-μέρα βδομάδα-βδομάδα μας έχεις οδηγήσει εσύ με ασφάλεια εδώ που είμαστε στις 36 και πάμε για την τελική ευθεία. Το χρωστάμε σε εσένα και σύντομα θα δούμε την Δομινίκη μας. Η ευχή μου για την ανθρωπότητα είναι να υπάρχουν Γιατροί ΑΝΘΡΩΠΟΙ, όπως είσαι εσύ, που δεν έχουν διαφθαρεί από την υλική πραγματικότητα. Ευχαριστούμε γιατρέ!! Επίσης πάρα πολύ σημαντικό για εμάς και η Κατερίνα που είναι κοντά μας σε όλη την διαδικασία.

S….e C……o


BΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ, Εfi Rousakaki, Kάλλια, Γκι εγώ σας ευχαριστώ για το δύσκολο αλλά συνάμα υπέροχο ταξίδι !!! Δυνατές αλλά και έντονες στιγμές που θα παραμείνουν αξέχαστες !!!! Σας ευγνωμονώ και σας ευχαριστώ ολόψυχα !!!!

Ε…i M….u


Πόσο σας ευχαριστούμε… Αυτό το δώρο σήμερα σηματοδοτεί την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπο σας! Δεν θα ξεχάσω ούτε στιγμή από εκείνη την ημέρα! Πέρασα μοναδικά…. Σας αγαπάμε και σας στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας.

S……y M…a


Αγαπημένε μας ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο… στάθηκες δίπλα μας όχι μόνο σα γιατρός αλλά και σαν καλός φίλος κι έκανες πάντα τα δύσκολα εύκολα… Σε αγαπάμε πολύ!!!!!

S…a A……i


Eμένα πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο όνειρο μου και είμαι πολύ χαρούμενη που είχα εσάς δίπλα μ! Κάλλια Γκι και ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ

D……a P……u

 


Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εξωσωματική γονιμοποίηση; Διαβάστε τα νέα μας!